Miten armeijan koirat koulutetaan?

Armeijan koirakoulutus eroaa lemmikkieläinten koulutuksesta, sillä nämä koirat koulutetaan ankarissa olosuhteissa tekemään kovia töitä. Armeijan koiran kouluttamiseksi sinun on asetettava standardit korkealle, ei vain koiralle, vaan myös itsellesi kouluttajana. Tässä artikkelissa tuodaan esiin joitakin mielenkiintoisia faktoja koirien kouluttamisesta armeijalle.

Koirat oppivat nopeasti, olivatpa ne kuinka vanhoja tahansa. Armeijan koiran kouluttaminen on melko pelottava prosessi, mutta tehtävään on taitavia kouluttajia. Jos sinun on koulutettava koira sotilaalliseen tottelevaisuuteen, sinun on valitsettava korkeatasoinen kouluttaja samalle. Oikean ympäristön valitseminen on myös yhtä tärkeää, koska koiraa voi harvoin kouluttaa täpötäydessä julkisessa paikassa tai olohuoneessa. Tarvitset paikan, jossa on mahdollisimman vähän häiriötekijöitä ja voit antaa koirasi juosta ja leikkiä vähän. Vähitellen voit alkaa kouluttaa koiraasi. Oletko utelias siitä, miten sotilaskoira koulutetaan? Vilkaiskaamme joitakin kohokohtia.

Kun kyse on koirien kouluttamisesta, armeijalla on oma ainutlaatuinen tyylinsä ja koulutusmenettelynsä.

Kärsivällisyyttä

Koirat eivät ole erilaisia vain roduissaan, vaan niiden persoonallisuudessa ja käyttäytymismalleissa. Vaikka jotkut koirat voivat suorittaa joitakin tehtäviä paremmin kuin toiset, on tärkeää ymmärtää, että kärsivällisyys on avain minkä tahansa koiran kouluttamiseen. Sotilaskoirakouluttajat on koulutettu tunnistamaan koirien ainutlaatuiset vahvuudet ja heikkoudet ja kouluttamaan niitä sen mukaisesti kärsivällisyydellä, kestävyydellä ja johdonmukaisuudella. Ne auttavat koiria kehittämään taitojaan asteittain ja johdonmukaisesti olematta kärsimättömiä ja vihaisia. Toisto on avain menestykseen, kun kyse on koirien kouluttamisesta armeijalle. Koiran koulutuksen määrä riippuu sen käyttäytymisestä ja kyvyistä.

Palkinnot ja sosialisointi

Yksi parhaista motivoijista on kiitos koiran kouluttamisesta. Se motivoi heitä suoriutumaan paremmin jokaisen tehtävän jälkeen. Toisin kuin lemmikkikoira, sotilaskoirat koulutetaan ankarissa olosuhteissa suuremman kestävyyden saamiseksi. Siksi heille tarjotaan palkintoja tai kehuja vain, kun komento suoritetaan oikein. Sotilaskoirakouluttajat varmistavat koiran kehumisen oikeaan aikaan, jotta koira ei hämmentyisi. Maavoimien koirat on koulutettu seurustellemaan erilaisissa ympäristöissä luottamuksensa rakentamiseksi. Se auttaa heitä työskentelemään muukalaisten ja muiden koirien ympärillä olematta eristäytyviä.

Tottelevaisuuskomennuksia

Armeijan koirakoulutukseen kuuluu myös erilaisia tottelevaisuuskomentoja, kuten istua, kantapää, jäädä, alas. Nämä koirat on koulutettu oppimaan nämä komennot visuaalisella vihjeella sekä suullisella vihjeella. Sotilaskoirakouluttajat aloittavat koulutuksensa rakentamalla koirien kanssa suhteen, mikä on välttämätöntä, koska näiden koirien ei ole tarkoitus olla ystävällisiä. Johdonmukainen koulutus on toinen näkökohta, jota nämä kouluttajat korostavat.

Armeijan koirakoulutus vie aikaa ja kärsivällisyyttä, vaikka jotkut koirat ovat melko älykkäitä ja älykkäitä ja oppivat nopeasti. Muista aina – jotkut koirat ovat tunnettuja halukkuudestaan oppia, kun taas jotkut eivät.