Paista koiran herkkuja oikealla ainesosalla ja olennaisilla kohokohtilla


Paistettuja koiran herkkuja voi ostaa kaupoista, mutta miksi ostaa, kun niitä voi oikeasti leipoa? Koiran herkkujen leipominen on varmasti terveellistä koirillesi ja on myös kannattavaa sinulle.

On varmasti leivottuja koiran herkkuja, joita voi ostaa kaupasta, mutta koiran herkkujen leipominen yksin tarjoaa paljon paremman vaihtoehdon. Tarjotut koiran herkut voivat tarjota rajoitettuja vaihtoehtoja. Koiran herkkujen paistaminen varmistaa, että käytät lemmikkisi parhaita ainesosia. Kun valitset leivontaprojektisi ainesosia, sinun on ensin selvitettävä, mitkä ainesosat eivät ole hyviä koirille. Näitä ainesosia ei saa koskaan käyttää leivonnassa.

Mikä on sinulle hyväksi, ei ehkä ole hyväksi koirallesi, kuten suklaalle, maidolle, juustolle, sipulille, perunalle ja viinirypäleille. Jauhot. Kun kyse on jauhojen paistamisesta, on monia vaihtoehtoja, joita voit käyttää, kuten kaiken tarkoituksen jauhot, vehnä ja riisijauhot. Hedelmiä ja vihanneksia. On olemassa tiettyjä hedelmiä ja vihanneksia, jotka voivat tarjota ravintoa koirille ja jopa auttaa ylipainoisia koiria laihtumaan.

Banaanit, persikat, päärynät ja mustikat ovat muutamia esimerkkejä hedelmistä, joita koirat voivat syödä. Sitrushedelmiä on vältettävä, koska koirasi voi kärsiä vatsavaivoista. Porkkanat, salaatti ja kurkku ovat joitakin vihanneksia, joita voidaan ruokkia koirille. Liha. Leivonnaiset voivat sisältää myös lihan ainesosia, kuten kananlihaa ja kalkkunaa. Rasvoja. On rasvoja, jotka eivät ole hyväksi koiralle, mutta on myös niitä, jotka voivat tarjota lukuisia etuja. Omega 3 ja Omega 6 ovat kaksi välttämätöntä rasvahappoa, joita koirasi tarvitsee. Omega 3 voidaan johtaa lohiöljystä ja sardiiniöljystä.

Omega 6:ta saa kurpitsansiemenistä ja auringonkukkaöljystä. Säilöntäaineita. Nämä ovat ainesosia, joiden avulla elintarvikkeet pysyvät tuoreina pidempään. Kun olet valinnut ravitsevan leivonnaisen herkkujen ainesosan, olet valmis jatkamaan projektia. Toisaalta kaikissa leivonta-aktiviteettien aikana sinun on keräytymään paitsi ainesosat myös muut työkalut ja materiaalit, joita tarvitset. Kulhojen sekoittaminen, kuppien ja lusikoiden mittaaminen, vispilä ja leivinpaperit ovat vain muutamia työkaluja. Leipomisen vaiheista pitää myös lukea hyvin. Yleensä leivonnassa: kaikki märkäaineet yhdistetään yleensä yhteen, samoin kuin kaikki kuivat ainesosat. Älä sekoita märkää ja kuivaa komponenttia nopeasti yhteen, vaan sekoita kuiva seos hitaasti märkään sekoitukseen. Voit leipoa koiran herkkuja koirasi nautittavaksi. Voit myös leipoa näitä herkkuja ja myydä niitä muille koiranomistajille voittoa varten. Olipa leivontatarkoituksesi mikä tahansa, projektissa on eri puolia, jotka sinun on oltava tietoinen.

Yksi niistä pyörittelee taikinaa. Sinun on tiedettävä, miten sinun on otettava taikina ja temput, jotka tekevät tästä tehtävästä onnistuneen. Toinen huolenaihe on leivonnaisten asianmukainen varastointi. Et halua, että ponnistelusi menevät hukkaan laiminlyömällä leivonnaisten varastoimisen. Asianmukaisella säilytyksessä voit pidentää leivonnaisten säilyvyyttä. Jos myyt paistettuja koiratuotteitasi, sinun on mietittävä, miten voit toimittaa ja toimittaa kotitekoisia herkkuja. Tarvitset sopivia astioita näille koiran syötäville. Sinun on varmistettava keksien, evästeiden ja muiden leivonnaisten turvallisuus. Niiden pitäisi päästä määränpäähänsä kiinteinä ja kiinteinä, tuoreina ja ilman minkäänlaista pilaantumista.